20 éves a Heimatklang Zenekar

Jubileumi Oktoberfest 2014. október 18-án

 

Fotók a jubileumról!                                                                                                                                               Videók a jubileumról!

 

 

"Nagyon szuper volt a szombati Oktoberfest rendezvény. Kitűnő volt a hangulat, a zene, a dekoráció, a vendéglátás, a szervezés, egyszóval minden. Rég volt ilyen jó buli Taksonyban és regionálisan is. Gratulálok a rendezvényhez."

(Wágner Zsuzsi)

 

"Vielen Dank für eure Einladung zum Jubileum.
Es war ein tolles Fest, eine supergute Stimmung, sehr gutes Essen.
Herzlichen Dank für die CD, sie klingt sehr gut und die Stück sind sehr gut gespielt.
ich freue mich auf ein Wiedersehen spätestens in Gemmingen beim Oktoberfest 2015."

(Markus Beichl)

 

"Nagyon jó buli volt, még sok-sok ilyen húsz évet kívánok Nektek!"

(Papp Ági)
 

 

                                   

 

Köszönjük, hogy ilyen szép számban eljöttetek és velünk ünnepeltétek a 20 éves jubileumunkat, a köszöntéseket és a sok ajándékot! Örülünk, hogy sikerült egy felejthetetlen bulit rendeznünk, amit a rengeteg pozitív visszajelzés is tanúsít. A kitűnő hangulathoz hozzájárult a Blaskapelle Gemmingen zenekar, akiknek köszönjük, hogy elfogadták meghívásunkat és hogy így kitettek magukért!

 

 

Köszönet Szabó Móninak a pazar dekorációért. Az eredeti díszletek egy pillanat alatt a müncheni Oktoberfest-re repítettek bennünket. A rendkívül színvonalas terem- és színpadvilágítás kiemelte az esemény ünnepélyességét, ezt ötvözve a dekorációval egy különleges élményben volt részünk. A fénytechnika Szlekovics Csaba nevéhez fűződik. Köszönjük!

Az színvonalas vendéglátást Kreisz Ildikónak, Révész Józsefnek és a Két Fenyő étterem felszolgálóinak, munkatársainak köszönhetjük. A Németországból beszerzett fehérkolbász, húskenyér és a perec a taksonyi Oktoberfest eredetiségét mutatta, nem szólva a rendkívüli méretű és jó ízű csülökről és a malacsültről. Ehhez még hozzá tartozik az eredeti Oktoberfest-re főzött Paulaner zamatos íze.

 

                                                                       

 

 

 

 Köszönjük az áldozatos munkáját Gera Imrének, Micheller Mártinak, Micheller Zoltánnak, Grimm Dórinak, akik nagyon sokat dolgoztak a bulin, illetve a buliért.

Köszönet Tiefenbeck Lászlónak, aki egész hétvégén elszállásolta és ellátta a német zenekar tagjait.

Köszönjük Galambos Ritának, Gál Péternek és a tánccsoportos lányoknak a segítségét, a Polgárőrség munkáját, a taksonyi vállalkozók felajánlásait a tombolára, a Taksony Vezér Általános Iskolának a helyszín biztosítását.

 

Végül, de nem utolsó sorban külön köszönet Barna Tamásnak, az Interface Kft részéről, hogy mindehhez támogatást nyújtott és a szervezésben is aktívan részt vett.

 

 

Frissítve: 2014.10.23.

 

 

                                                               

 

A rendezvény főtámogatója az Interface Kft.

 

                             
         

Oktoberfest 2011

       
                             

Teljes képgaléria

               
                           
           
                             
Fotók: Varga Csaba
                             

Vissza a kezdőlapra

                             

2014.